Bye bye dry feet!

Niets zo belangrijk als hydrateren! Net zoals het belangrijk is je benen, armen en gezicht te hydrateren vragen ook jouw voeten veel aandacht.

Ik geef jullie met plezier een duwtje in de rug met dit keukenmiddeltje om je ruwe wintervoeten terug zacht te maken.

BYE BYE DRY FEET!

De ooraak van droge voeten?

Die kan je overal zoeken. Je familie ervaart hetzelfde probleem, je hebt diabetes ( droge huid is hier namelijk een bijwerking van ), we worden een jaartje ouder of je neemt regelmatig ( lees : veel ) een heerlijk warm bad.

Niet getreurd! Wij hebben de oplossing gevonden & wat voor één.

Het kan gebeuren dat je niet altijd evenveel tijd hebt voor een uitgebreide pedicure of je hebt last van kriebelvoeten. In een mum van tijd bezorg je jezelf dé gehydrateerd voeten.

The answer to your problem : BANANEN

De binnenkant van een bananenschil zit vol aminozuren en voedende vitaminen A, B, C en E.  Deze kalmeren de huid én verzachten een droge, gebarsten en jeukende huid. 

How to?
Wrijf met de binnenkant van de schil over je voetzolen en hielen. Laat dit even intrekken en spoel nadien goed af ( om slippertjes te vermijden ). Herhaal dit een aantal dagen en loop binnenkort opnieuw op wolken. 

 

Een extraatje?
Vergeet zeker je voetcrème niet! Heb je deze nog niet in huis? Check dan bij de aankoop zeker naar het vochtinbrengende ingredient urea. Dit zorgt ervoor dat de huid beter in staat is vocht op te slaan. 
Extra tip : Doe dit voor het slapengaan en trek nadien katoenen sokken aan om de crème de hele nacht te laten inwerken. 

 

RESULTAAT : GLADDERE VOETEN EN MINDER EELT!